9 / 34 pelipäivää pelattu
Pelit käynnissä - Vaihdot suljettu

Ana - Stl pelaajien pisteytykset

 • Teemu Salonen · 2020-02-13 16:17:05
   Kyse on edelleen siitä että ne olisi lisätty jälkikäteen kun ottelu pelataan loppuun. Tämä olisi ollut onnistuessaan ylivoimaisesti reiluin ratkaisu. Mikä siinä on Hepo-oja niin vaikea ymmärtää? :)
   Samaa mieltä Janne Turunen. Juurikin tämä. Silloin on mahdollista saada tilastot kyseisestä otteluparista jotka olisivat kuuluneet tuolle päivälle.
   Sami Hepo-oja Ihan sama se sulle on kun ei yhtään pelaajaa ollut koko ottelusta, mutta odota vain kun itse olisit samassa tilanteessa.
  • Ville, Ylläpito · 2020-02-13 22:27:46
    Kuten aiemmin tässä ketjussa sanoin ongelmana se, että datassa ottelun id vaihtuu kun päivämäärä vaihtuu. Sitä ei pysty siis kohdentamaan enää vanhalle päivälle.
   • Risto Luokkanen · 2020-02-14 23:30:48
     Bouwmeester meinas saatana kuolla ja täällä vingutaan muutamasta hockeygm pisteestä tai vaihdosta. Jos vaiks jonkun joukkueen (sanotaan nyt se St. Louis) lentokone tippuis alas, kaikki kuolis ja juokkueen pelit peruuttais nii täällä olis varmaa joku silloinkin vinkumassa et saako jotain hyvitystä kun jo ehtis vaihtamaan St. Louisin pelaajia kokoonpanoon ja ne ei nyt pelaakkaan..Tollasia asioita joskus vaan tapahtuu ja niille ei voi mitään. Tollasia asioita ei KUITENKAAN ihan joka kierroksella käy niin ei se nyt niin vakavaa ole jos jossain puol leikkimielisessä pelissä joku saa pisteen tai pari etua tosta tms. Jäitä hattuun tyypit :)
    • Hannes Tenhola · 2020-02-16 16:44:19
      Kuten aiemmin tässä ketjussa sanoin ongelmana se, että datassa ottelun id vaihtuu kun päivämäärä vaihtuu. Sitä ei pysty siis kohdentamaan enää vanhalle päivälle.
      EIkö tulevan ottelun id:tä voi vaihtaa manuaalisesti samaan id:seen, joka se oli alkuperäisessä ottelussa tms.?
     • Teemu Salonen · 2020-02-17 07:49:31
       Ei se ole noin yksiselitteistä. Mistäänhän ette voi tietää sitä mitä kukakin on suunnitellut vaihtavansa tai mihin päivämäärään on vaihtonsa ajoittanut. Kaikki vaikuttaa aina pelien määrään, pisteisiin ja pelaajien arvonnousuun tai laskuun. Ei voi sanoa että kyseessä on muutama piste, siinä voi olla vaikka kuinka monta pistettä kyseessä tulevaa ajatellen esim se että olisit saanut kyseisestä pelistäkin enemmän arvoa nousemaan voit saada vaihdettua jonkun toisen pelaajan seuraavana päivänä jota et nyt pystynyt tekemään tuon takia kun hänen arvonsa pysyikin pisteiden tuomisen suhteen samana. Tässä ei ole vain kyse pisteiden menetyksestä, kaikki joilla oli pelaajia otteluparista menettivät myös mahdollista arvonnousua.

       Mitä tulee tuohon id:seen niin jos alkuperäisen id kerta muuttuu miksi ette tee sillain että laskette sen otteluparin jokaisen pelaajan tekemät pisteet yksitellen nhl:n sivuilta josta nuo kaikki tiedot on nähtävissä. Vai meinaatteko että teillä ei siihen ole mahdollisuuksia alkaa muokkaamaan niille pelaajille enemmän tai vähemmän pisteitä kullekin pelaajalle ottelun mukaisesti käsin jälkikäteen. Mut tätä voisi verrata siihen että muutattehan myös jälkikäteen maalien ja syöttöjen pisteytyksiäkin oikein. Mitä niitäkään silloin muuttamaan, antaisi niidenkin olla niin kuin ne oli ensin.
      • Ville, Ylläpito · 2020-02-17 08:23:34
        Toki kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mutta nyt kyseessä on täysin meistä riippumaton, todella valitettava ja harvinainen tapaus.

        Ottelun ID:n muokkaaminen käsin ei tällä hetkellä ole mahdollista, koska emme itse kyseistä dataa tuota. Yhtälailla pelaajien pistemäärien muokkaaminen on nykytekniikalla mahdottomuus. Jos olisi mahdollista, varmasti näin myös tehtäisiin. Tämä ei nyt siis ole saamattomuudesta tai viitsimisestä kiinni.

        Kuten jo alkuperäisessä uutisessa kerrottiin, pisteet tullaan jakamaan sinä päivänä kun ottelu tullaan lopulta pelaamaan.
       • Ville, Ylläpito · 2020-03-05 20:10:45
         Tässä uutinen koskien tätä siirrettyä ottelua: https://www.hockeygm.fi/uutiset/1933